Menu
Significant-54_Desktop_2000x655
Werken bij

Startersprogramma

Met jouw Bachelor of Masterdiploma op zak kun je bij Significant Public alle kanten op. Maar weet jij al waar je goed in bent en waar jij energie van krijgt? Om jou te helpen onderzoeken waarin je je wilt ontwikkelen, kennen wij het startersprogramma.

Dit programma richt zich de eerste twee jaren als junior adviseur op het op doen van verschillende ervaringen in combinatie met training, coaching en intervisie. In deze periode kun je je oriƫnteren op de verschillende vakgebieden zoals zorg, justitie & veiligheid of bijvoorbeeld inburgering & integratie of op de competenties proces management of sturing & bekostiging. Dit doe je door voor minimaal drie verschillende typen opdrachten en/of opdrachtgevers aan de slag te gaan.

Intussen volg je meerdere trainingen om je kennis en vaardigheden als adviseur te verbeteren en ga je aan de slag met leerdoelen en feedback om het geleerde effectief in de praktijk te kunnen brengen. Na deze twee jaar bekijken wij samen in welke richting jij je verder wilt verdiepen en maken wij een passend ontwikkelplan voor een succesvolle verdere loopbaan.

Deze informatie staat ook in de handige Infographic Significant Public.