Menu
Public medewerkers 3
Werken bij

Je ontwikkeling bij Significant Public

Een betere versie van jezelf worden. Daar willen wij je graag bij helpen. Dat doen wij via allerlei vormen van leren en ontwikkelen. Wij hebben de Significant Academy en er is een ruim opleidingsbudget in termen van geld en dagen. Ook bieden wij je ontwikkelgesprekken, begeleiding en feedback in projecten, de ‘growthshop’, intervisie en eventuele in- of externe coaching. En vooral zijn het de opdrachten die je gaat doen binnen een op elkaar afgestemd team, waardoor jouw kennis en vaardigheden exponentieel kunnen groeien.

Significant Academy

Een deel van de trainingen verzorgen wij vanuit de Significant Academy. Een uitgebreid opleidingsprogramma in huis dat is afgestemd op de competenties en kennis die je nodig hebt om te werken als een professional in jouw venture. Van Excel naar schrijfvaardigheid, van persoonlijk leiderschap naar adviesvaardigheden. Daarbij zorgen wij ervoor dat werken en leren elkaar versterken door dit te koppelen aan begeleiding en training 'on the job'.

Opleidingsbudget

Na het volgen van de Significant Academy is voor iedere medewerker een ruim jaarlijks opleidingsbudget beschikbaar. Dat kan je gebruiken voor bijvoorbeeld externe (individuele) trainingen, seminars of individuele coaching Afhankelijk van je persoonlijke professionele voorkeuren en ontwikkeldoelstellingen. Wij streven naar een win-win situatie: jij de boost die past bij je ontwikkelwensen en Significant Public een professional die nog beter en plezieriger kan functioneren.