Menu
Over Ons

Maatschappelijke impact realiseren

Als advies- en onderzoeksbureau willen we met oplossingen komen die écht het verschil maken. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid. Met die drive zetten we onze expertise dagelijks in voor de zorg, het sociaal domein en bij justitie en veiligheid.

Maatschappelijke impact realiseren. Dat is niet bepaald een koud kunstje. Want als je tot een oplossing wilt komen die écht het verschil maakt, voor alle stakeholders, heb je meer nodig dan alleen de juiste kennis. Dat vereist ervaren professionals die oprecht betrokken zijn. Professionals die beseffen dat hun bijdrage een wereld van verschil kan maken. Daarom onderzoeken wij kritisch. Onderbouwen we scherp. Geven we stof tot nadenken en handelingsperspectief. Daarom bundelen we denkkracht en stellen we de juiste vragen. Denken we proactief mee en bieden we tegengas waar nodig. Altijd fijn in de omgang. Altijd sturend in de voortgang. Om zo samen tot een maatschappelijke oplossing te komen die Significant te noemen is.

We zijn actief in de zorg, het sociaal domein en justitie en veiligheid. Leefdomeinen van burgers waar de overheid een rol speelt om er voor te zorgen dat iedereen kan meedoen. Daar zijn grote uitdagingen mee gemoeid. Denk aan de vergrijzing, het voorkomen van recidive en samenhang creëren bij het ondersteunen van burgers met een hulpvraag. Rond deze onderwerpen zijn wij actief, weten we wat er speelt en helpen we opdrachtgevers bij het rijk, lagere overheden, brancheorganisaties, cliënten en patiënten- of beroepsvertegenwoordigers, aanbieders en uitvoeringsorganisaties. Met het ontwikkelen van beleid en stelselvragen, bepalen van de impact van veranderingen en het begeleiden van veranderingen. En we ondersteunen opdrachtgevers bij het inregelen van processen, inrichten van organisaties, ontwikkelen van professionals en samenwerking, sturing, opdrachtgeverschap en financiële uitdagingen.

Michiel Blom, Vicky Drost en Wouter Jongebreur vormen de directie van Significant Public.

Significant Public is onderdeel van de Significant Groep.

Contactgegevens

Significant Public
Parijsboulevard 209d
3541 CS Utrecht
088-0023400
info@significant.nl

Onze ventures

Maatschappelijke impact realiseren. Als advies- en onderzoeksbureau willen we met oplossingen komen die écht het verschil maken. Dat vraagt om oprechte betrokkenheid. Met die drive zetten we onze expertise dagelijks in voor de zorg, het sociaal domein en bij justitie en veiligheid.

Naar website

Er zit altijd meer in samenwerking. Met die dagelijkse mentaliteit werken we aan de beste samenwerkingsoplossingen voor onze opdrachtgevers. We richten ons op inkoop, aanbesteden en het stroomlijnen van de bedrijfsvoering voor organisaties op het snijvlak van markt en overheid.

Naar website

Voor een significant verschil. Voor beleidsvraagstukken in de publieke sector halen wij altijd het onderste uit de kan. We belichten ieder onderwerp van alle mogelijk kanten en rusten niet tot we weten hoe we een significant verschil kunnen maken.

Naar website

Verder denken dan de cijfers. Onze data-experts helpen organisaties met het verzamelen en analyseren van data. En daarna puzzelen we net zolang door tot we de resultaten hebben vertaald naar realistische oplossingen. Om echt mee verder te kunnen. Voor de publieke én de private sector.

Naar website