Menu
Significant 33 Desktop 2000x655 1
Nieuws

Ontdek de subsidiemogelijkheden voor langer thuis wonen

Kan zorg, ondersteuning en welzijn in de regio beter op elkaar afgestemd worden? Wil je een bestaande e-health toepassing op grotere schaal inzetten bij cliƫnten thuis? Of heb je hulp nodig bij het versterken van het netwerk in de regio? We vertellen je graag wat de (subsidie)mogelijkheden zijn om met deze onderwerpen aan de slag te gaan.

ZonMw heeft verschillende subsidiemogelijkheden om de zorg en ondersteuning aan mensen thuis te verbeteren. Significant Public kan je helpen bij zowel de aanvraag van een subsidie als de uitvoering hiervan.

Zo kunnen wij voor de subsidieregeling de Juiste Zorg op de Juiste Plek een regiobeeld vaststellen met de vraag en het aanbod van gezondheid, zorg en welzijn in jouw regio. Hierop kun je dan vanuit de regionale samenwerking gezamenlijk het samenhangende aanbod verder doorontwikkelen.

Met de Stimuleringsregeling E-Health Thuis kunnen we je helpen om een innovatiecluster te vormen, het gebruik van e-health te borgen en om een duurzame wijze van bekostiging te organiseren.

Tot slot kun je met de Uitwerkingssubsidie lokale netwerken samenhangende ouderenzorg - Fase II inzetten op het verbeteren van de samenwerking van lokale netwerken en het samenhangende aanbod van zorg en ondersteuning aan mensen thuis. We leggen je graag uit hoe dit werkt.

Bij Significant Public hebben we veel ervaring op het gebied van actieonderzoek en samenwerkingsvraagstukken. In onderstaande factsheet hebben we de mogelijkheden nog een keer voor je op een rij gezet.Reageren op dit artikel?

Stuur dan je reactie naar:

Ellen Westhoff