Menu
Significant-31_Desktop_2000x655
Klantreis

Klantreizen: niet voor, maar met de klant

Wij helpen organisaties in diverse domeinen om hun dienstverlening praktisch klantgedreven te maken. Dit doen wij altijd met de personen zelf (de patiënt, cliënt of inwoner). Maatschappelijke verandering start immers vanuit de praktijk die de klant ervaart.

De klant centraal zetten. Aansluiten bij de leefwereld van de klant. De klantbeleving verbeteren. Dit zijn veel gehoorde doelen binnen publieke organisaties. Maar hoe doe je dat? Onze klantreismethodiek – gebaseerd op de zes stappen methode van MilkyMap – is een bewezen methode om een bijdrage te leveren aan het realiseren van deze doelen.

De klantreis is een proces dat van A tot Z wordt bekeken vanuit het perspectief van de klant. Oftewel, de reis die de klant doorloopt ten aanzien van een dienstverleningsproces, bijvoorbeeld de toegang tot zorg en ondersteuning. Hierbij staat de interactie van de klant met de organisatie en de beleving van de klant centraal. De klantreis levert concrete verbetersuggesties op, maar laat ook zien waar het juist goed gaat.

Wij zien klantreizen als onderdeel van een leerzaam verandertraject met een betrokken en tevreden klant als resultaat. We zetten graag samen met u de inzichten uit de klantreisworkshop(s) om naar concrete veranderingen.

Wil je meer weten over onze aanpak in klantreizen? Neem dan contact op met Maaike Jongerius of bekijk onze flyer.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Maaike Jongerius