Menu
Significant-19_Desktop_2000x655
Beleidsonderzoek & Impactanalyse

Scherp op beleidsonderzoek en impactanalyse

We voeren al geruime tijd kwalitatief en kwantitatief onderzoek uit in het publieke domein. We scheiden daarbij altijd feiten van meningen, maar verliezen percepties niet uit het oog.

Onderzoek goed uitvoeren is geen sinecure. Vaak zijn data beperkt beschikbaar, spelen er meerdere belangen en is er beperkt tijd om informatie te verzamelen.

Bij Significant Public voeren wij al jarenlang kwalitatief, kwantitatief (en vaak ‘mixed method’) onderzoek uit in het publieke domein. Wij brengen onderscheid aan tussen feiten van meningen. Tegelijk verliezen we percepties niet uit het oog. Door een objectieve en onafhankelijke positie en gestructureerd werken zorgen we voor kwalitatief hoogwaardig onderzoek. Dit doen we zowel vooraf (ex-ante) met een impactanalyse als achteraf (ex-post) met evaluatieonderzoeken.

Onze opdrachtgevers variëren van het rijk, lagere overheden, branche- en beroepsorganisaties, cliëntvertegenwoordigers of uitvoeringsorganisaties.

Wil je meer weten over onze dienstverlening op het gebied van beleidsonderzoek en impactanalyse? Neem dan contact op met Maarten Batterink.

Meer weten over dit onderwerp?

Neem dan contact op met:

Maarten Batterink