Menu
Significant-36_Desktop_2000x655
Cases

Slim gebruik maken van data om meer zicht te krijgen op ondermijnende criminaliteit

De buurvrouw die wiet verbouwt op zolder waardoor brand kan ontstaan, burgemeesters die bedreigd worden, dumpingen van drugsafval en zelfs liquidaties: ondermijnende criminaliteit tast de integriteit van onze samenleving aan.

Gedurende 3,5 maand heeft Vera de Berk van Significant Public de gemeente Alphen aan den Rijn ondersteund bij hun gebiedsgerichte aanpak van ondermijning. Met behulp van verschillende databronnen hebben wij de gemeente geholpen om meer zicht te krijgen op ondermijnende criminaliteit, en handvatten te bieden om gezamenlijk met ketenpartners tot een integrale aanpak te komen.

Benieuwd of wij ook uw gemeente verder kunnen helpen met de aanpak van ondermijnende criminaliteit? Wilt u ook beter gebruik maken van uw data om meer zicht te krijgen op ondermijnende criminaliteit in uw gemeente? Met onze ruime ervaring in het veiligheidsdomein, opdrachten bij diverse gemeenten én de vernieuwende data toepassingen en technieken vanuit Significant Insights kunnen wij uw gemeente helpen uw aanpak te versterken. We denken graag met u mee! Neem vrijblijvend contact met ons op via Bart Geurts van Significant Insights of Vera de Berk van Significant Public.

Reageren op deze case?

Stuur dan je reactie naar:

Vera de Berk